Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Concentrat activ de întărire Anti-Cellulite(ActiveConcentrateSmoothing și Fermitate ) 250 ml

Brand: Bielenda
Concentratul întărește pielea și reduce vizibil aspectul exterior al celulitei. Rețeta ingredientelor active atent alese anticelulitice, întărește și netezește pielea. Oferă un efect rapid și vizibil… Descriere și parametrii

Descriere

Concentratul întărește pielea și reduce vizibil aspectul exterior al celulitei. Rețeta ingredientelor active atent alese anticelulitice, întărește și netezește pielea. Oferă un efect rapid și vizibil de îmbunătățire a aspectului pielii, feselor si coapselor. 

Efecte:

  • promovează procesul de regenerare celulară,
  • reduce vizibil aspectul celulitei.
  • întărește pielea,
  • restabilește elasticitatea.

Concentratul se masează intens cu mișcări circulare pe celulita. Utilizați zilnic aproximativ 2-3 minute.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde