Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  inf[email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă pentru bătături și călcâie crăpate Minty Fresh(Calluses And Cracked Heels) 75 ml

Brand: Bielenda
Crema oferă hrana intensă și îngrijire pentru picioarele extrem de uscate predispuse la crăpare precum și la bătături. Are perfect grijă de pielea dura, tare și, de asemenea, ajută la reducerea la… Descriere și parametrii

Descriere

Crema oferă hrana intensă și îngrijire pentru picioarele extrem de uscate predispuse la crăpare precum și la bătături. Are perfect grijă de pielea dura, tare și, de asemenea, ajută la reducerea la formarii de crăpături. Oferă picioarelor nu numai regenerarea necesară, dar le lasă cu o suprafață netedă, calmate și moi. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde