Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CremăDermatologica împotriva roșeții pielii Dr. Medica Capillaries(Derma tologic Anti-Redness Face Cream) 50 ml

Brand: Bielenda
Crema anti-roșeață este concepută pentru pielea sensibilă si iritată. Calmează iritația și înroșirea pielii și îi oferă grija necesară. Această cremă protejează pielea împotriva efectelor negative… Descriere și parametrii

Descriere

Crema anti-roșeață este concepută pentru pielea sensibilă si iritată. Calmează iritația și înroșirea pielii și îi oferă grija necesară. Această cremă protejează pielea împotriva efectelor negative externe, reduce senzația de tensiune a pielii, lăsând-o regenerată și sănătoasă. Întărește elasticitatea vaselor de sânge, crește rezistența lor. Dr. Medica este o serie de specialitate de dermo cosmetice, care oferă o abordare terapeutică.

Caracteristici:

  • Cremă împotriva roșeții pielii,
  • pentru pielea sensibilă și iritată.
  • reduce roșeața,
  • calmează iritația,
  • testat dermatologic,
  • regenerează și vindecă.

Aplicați dimineața și seara pe pielea curată a feței, a gâtului și a decolteului. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde