Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CremăDermatologica împotriva roșeții pielii Dr. Medica Capillaries(Derma tologic Anti-Roșeațã Face Cream) 50 ml

Brand: Bielenda
Crema anti-roșeață este concepută pentru pielea sensibilă si iritată. Calmează iritația și înroșirea pielii și îi oferă grija necesară. Această cremă protejează pielea împotriva efectelor negative… Descriere și parametrii

Descriere

Crema anti-roșeață este concepută pentru pielea sensibilă si iritată. Calmează iritația și înroșirea pielii și îi oferă grija necesară. Această cremă protejează pielea împotriva efectelor negative externe, reduce senzația de tensiune a pielii, lăsând-o regenerat și sănătoasă. Întărește elasticitatea vaselor de sânge, crește rezistența lor. Dr. Medica este o serie de specialitate de dermo cosmetice, care oferă o abordare terapeutică.