Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune de corp hidratantă Coconut Oil(Moisturizing Body Lotion) 400 ml

Brand: Bielenda
Fină si in același timp intensă loțiunea de corp hidratantă se răspândește ușor și nu lasă un film gras pe piele. Protejează împotriva uscării excesive și elimină senzația neplăcută de tensiune. Se… Descriere și parametrii

Descriere

Fină si in același timp intensă loțiunea de corp hidratantă se răspândește ușor și nu lasă un film gras pe piele. Protejează împotriva uscării excesive și elimină senzația neplăcută de tensiune. Se bazează pe rețeta vegană, care are in mod eficient grija de pielea dvs. și ii oferă tot ceea de ce aveți nevoie.