Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune hidratantă pentru față și corp Kokos & Aloe Hydra Care (Moisturizing Face Mist) 200 ml

Brand: Bielenda
Loțiune hidratantă pentru față și corp, care lasă pielea moale, netedă, revitalizată și revigorată. Extractul de aloe și de nucă de cocos nu numai că miroase frumos, dar trezește pielea obosita în… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiune hidratantă pentru față și corp, care lasă pielea moale, netedă, revitalizată și revigorată. Extractul de aloe și de nucă de cocos nu numai că miroase frumos, dar trezește pielea obosita în orice moment în timpul zilei.

Caracteristici:

  • mângâie și hidratează pielea, 
  • energizeaza,
  • Pielea este revitalizată și revigorată. 
  • previne deshidratarea pielii.

Aplicați de la o distanță de aproximativ 30 cm. Pentru a spori efectul, se aplică peste noapte, maximalizând astfel efectele regenerante.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde