Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling pentru picioare cu piatră ponce naturală Happy End (Scrub For Feet) 125 ml

Brand: Bielenda
Peelingul pentru picioare îndepărtează in mod eficient celulele moarte de pe picioarele dvs. Îngrijește pielea picioarelor si călcâilor crăpate,pe care le vindecă repede. Hidratează ,si protejează de… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul pentru picioare îndepărtează in mod eficient celulele moarte de pe picioarele dvs. Îngrijește pielea picioarelor si călcâilor crăpate,pe care le vindecă repede. Hidratează ,si protejează de uscare. Înmoaie pielea picioarelor, lăsând-o moale la atingere.