Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser regenerant cu argilă Botanical Clays (Serum Booster) 30 ml

Brand: Bielenda
Serul regenerant pentru piele uscată si sensibilă adaugă nutriție profundă și hidratare. Acest ser hrănește pielea profund și regenerează, calmează pielea sensibilă, lăsând-o odihnită, vitală și… Descriere și parametrii

Descriere

Serul regenerant pentru piele uscată si sensibilă adaugă nutriție profundă și hidratare. Acest ser hrănește pielea profund și regenerează, calmează pielea sensibilă, lăsând-o odihnită, vitală și hidratată. Elimină semnele de oboseală și oferă pielii îngrijire de lux.