Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Unt de mâini pentru înmuiere Zmeura (Hands Moisturizing Butter) 50 ml

Brand: Bielenda
Untul delicat Raspberry, cu o textură ușoară este ușor de aplicat,se absoarbe rapid și nu lasă un sentiment gras pe piele. Intens hidratează, regenerează, oferă nutriție echilibrată pielii și o… Descriere și parametrii

Descriere

Untul delicat Raspberry, cu o textură ușoară este ușor de aplicat,se absoarbe rapid și nu lasă un sentiment gras pe piele. Intens hidratează, regenerează, oferă nutriție echilibrată pielii și o înmoaie. Lasă pielea frumos moale, suplă si catifelată.