Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam regenerant Macadamia + Coco Milk 260 ml

Combinație unică de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Cafeina - stimulează microcirculația cutanată și, astfel, promovează alimentarea cu sânge a… Descriere și parametrii

Descriere

Combinație unică de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Cafeina - stimulează microcirculația cutanată și, astfel, promovează alimentarea cu sânge a rădăcinii părului. Este dovedit că reduce pierderea părului și îl întărește. Modern, fin și produs minunat pentru toate tipurile de păr. Aplicare rapidă si elegantă, eficiență excelentă, un consum foarte redus. aderă perfect la păr și are un efect puternic. După utilizare, părul rămâne moale, strălucitor, crește volumul coafurii, acidul lactic inclus reglează pH-ul pielii la nivelurile fiziologice optime, netezește părul. Cu proprietățile utile balsamul este blând atât cu parul cât și cu natura. Este foarte moale și plăcut pentru utilizare. Va garantam ca îl veți îndrăgi. Pentru regenerarea parului conține cheratină hidrolizată și pantenol, pentru finețe și strălucire ulei de macadamia si lapte de cocos.

Caracteristici:

  • balsam pentru toate tipurile de păr,
  • regenerează părul în profunzime,
  • previne pierderea parului,
  • ușurează pieptănarea,
  • adaugă strălucire și finețe părului,
  • oferă volum coafurii,
  • regleaă pH-ul pielii

Cum se folosește

Pe părul spălat cu șampon și clătit cu apă, se aplică o cantitate rezonabilă de balsam și masați cu mâinile in păr. Clătiți cu apa, uscați și apoi aranjați in mod normal.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: