Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam regenerant Zer de capră pentru pielea sensibilă 260 ml

Regenerare unica și intensă a tuturor tipurilor de păr. Zer de capră tradițional + extracte de plante împreună într-un preparat modern. Hidrolizatul de cheratina din lână de oaie adăugat, conține… Descriere și parametrii

Descriere

Regenerare unica și intensă a tuturor tipurilor de păr. Zer de capră tradițional + extracte de plante împreună într-un preparat modern. Hidrolizatul de cheratina din lână de oaie adăugat, conține aminoacizi identici cu cei ai părului uman. Pentru maximalizarea regenerării ajută adăugarea aminoacidului cisteina, deoarece conținutul său crește de până la zece ori cantitatea normală în produse similare. Rezultatul este un miros tipic „sulfuros” al produsului. Odată cu utilizarea balsamului are loc refacerea structurii firelor de păr deteriorate de lumina solară, vopsire, ondulare permanentă, uscare, decolorare și îmbătrânire. Părul devine mai rezistent, își reface elasticitatea, luciul și nu se încrețește. Balsamul este completat cu pantenol regenerator și lecitină vegetală. Regenerarea și nutriția parului se face cu ajutorul uleiului de germeni cu vitaminele B1, B2, B6 și altele,dar și cu uleiul de argan. După aplicarea produsului, volumul coafurii crește la fel și strălucirea părului. Zerul de capră conține imunoglobuline, lactoferină, lactoperoxidază, aminoacizi, o gamă completă de vitamine B, vitamina H, biominerale precum calciu, potasiu, fier, iod, cupru, cobalt, zinc, lactoză, acizi organici și grași, cazeină și multe alte ingrediente. Utilizare: Aplicați cantitatea necesară de produs pe părul spălat cu șampon și clătit cu apă,masați produsul in păr timp de aproximativ 20 de secunde. Clătiți ușor cu apă. Apoi aranjați in mod normal. Utilizați în mod regulat si pentru un timp îndelungat. Are un nivel ridicat de pieptănare a parului, crescând volumul.. Nu conține siliconi,produse petroliere, SLS, SLES, parabeni și coloranți sintetici.etc. Cu parfumuri fără alergeni.

Caracteristici:

  • Balsam cu zer de capră.
  • pentru toate tipurile de păr,
  • regenerează părul,
  • facilitează pieptănarea,
  • întărește părul ,
  • adaugă strălucire si elasticitate.
  • previne încrețirea parului,
  • adaugă volum coafurii,
  • cu parfum fără alergeni.

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze pentru o perioadă de timp și apoi se clătește.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: