Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon fin pentru copii 200 ml

Șamponul delicat pentru copii este fabricat ca ultra fin si in același timp este un produs extraordinar pentru spălarea părului si pielii. Este fabricat din cele mai moi materii prime potrivite… Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul delicat pentru copii este fabricat ca ultra fin si in același timp este un produs extraordinar pentru spălarea părului si pielii. Este fabricat din cele mai moi materii prime potrivite pentru pielea delicată a copilului. Are o spumare considerabilă și o mare capacitate de curățare și spălare, fără a degresa extrem părul sau pielea. Cu proprietățile sale utile șamponul BIO este blând atât cu corpul cât și cu natura. Conține pantenol, glicerină și acid lactic pentru a ajusta pH-ul pielii la un nivel optim. Poate fi folosit ca o spumă de baie blândă.

Caracteristici:

  • șampon pentru copii,
  • nu irită ochii,
  • spală părul,
  • fabricat din cele mai fine ingrediente.
  • restabilește pH-ul normal al pielii.
  • de calitate BIO,

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed se spumează și apoi se clătește.