Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon regenerant Macadamia + Coco Milk 260 ml

Combinație modernă de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Cafeina promovează microcirculația, contribuind astfel la alimentarea cu sânge a rădăcinii… Descriere și parametrii

Descriere

Combinație modernă de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Cafeina promovează microcirculația, contribuind astfel la alimentarea cu sânge a rădăcinii părului. Este dovedit că reduce căderea părului. hidrolizat de keratina conține aminoacizi identici cu aminoacizii părului uman, Odată cu utilizarea șamponului are loc refacerea structurii firelor de păr deteriorate de lumina solară, vopsire, ondulare permanentă, uscare, decolorare și îmbătrânire. Părul devine mai rezistent, își reface elasticitatea, luciul și nu se încrețește. Șamponul este completat cu pantenol regenerator și lecitină balsamică vegetală. Luciul și netezimea părului este susținută prin adăugarea de ulei de macadamia rar și lapte de cocos, cu o varietate de componente nutritive, cum ar fi acizii grași, vitamine, bio minerale etc. După spălarea părului este recomandat pentru maximalizarea regenerării să utilizați si alt produs din seria Macadamia + Coco Milk. Utilizați în mod regulat si pentru un timp îndelungat. Șamponul este fabricat ca un concentrat foarte fin, cu efect balsamic excelent. Prezintă o spumare ridicată, putere de degresare ușoară, vă garantăm că vă va plăcea. Conținutul flaconului este suficient pentru 100 de utilizări! Reînvie frumusețea naturală a părului. Nu conține siliconi, SLS, SLES, parabeni și coloranți sintetici.etc. cu parfum fără alergeni. Fără fenoxietanol! Blând cu dvs. și cu natura.

Caracteristici:

  • șamponul limitează căderea părului,
  • spală părul,
  • îl regenerează,
  • întărește părul ,
  • ii întoarce strălucirea si elasticitatea.
  • este fără siliconi și parabeni.
  • este blând cu natura,

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, se spumează și apoi se clătește.