Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă micelară pentru piele normală si mixtă Skin Moisture(Micellar Water) 400 ml

Brand: bioten
Apa micelară pentru pielea normală si mixtă cu conținut de prebiotice și 100% gutuie naturală îndepărtează cu ușurință murdăria și machiajul. Îndepărtează eficient machiajul de pe față, ochi și buze… Descriere și parametrii

Descriere

Apa micelară pentru pielea normală si mixtă cu conținut de prebiotice și 100% gutuie naturală îndepărtează cu ușurință murdăria și machiajul. Îndepărtează eficient machiajul de pe față, ochi și buze și ajută la ameliorarea reacțiilor alergice. Lasă pielea proaspătă si tonifiată.

Caracteristici:

  • curăță tenul,
  • pentru pielea normală și mixtă,
  • cu conținut de prebiotice și 100% gutuie naturală,
  • Îndepărtează machiajul și alte impurități,
  • împrospătează și tonifiază pielea.

Aplicați apă micelară pe un tampon de bumbac și curățați pielea.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde