Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de curățare pentru pielea normală si mixtă Skin Moisture(Micellar Cleansing Gel) 200 ml

Brand: bioten
Gelul de curățare pentru pielea normala chiar mixtă cu 100% gutuie naturală este un gel de curățare intensivă care îndepărtează murdăria de pe piele si sebumul fără a usca. Dizolvă ușor machiajul și… Descriere și parametrii

Descriere

Gelul de curățare pentru pielea normala chiar mixtă cu 100% gutuie naturală este un gel de curățare intensivă care îndepărtează murdăria de pe piele si sebumul fără a usca. Dizolvă ușor machiajul și in același timp are grijă de piele. Lasă pielea suplă, curată si hidratată. 

Caracteristici:

  • Gel de curățare pentru pielea normală chiar mixtă,

Aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă și spumați. Apoi clătiți bine si uscați..

zile
:
ore
:
minute
:
secunde