Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bomba de băi spumantă Cățeluș (Bath Blaster ø 7,5 cm) 140 g

Brand: Bomb Cosmetics Cod: kBOC00124

Descriere

Descoperiți bombe de baie cremoase pe bază de uleiuri esențiale, shea și unt de cacao . Bucurați-vă de o baie hidratantă, unde puteți inspira ingrediente din plante, fructe sau flori. Dragă experiență va fi îmbunătățită de un spectacol unic în timpul dizolvării bombei în baie. Bomba cu scânteie Băiatul este pentru o baie.

Toate Bomb Cosmetics baie Bomb Cosmetics sunt fabricate din ingrediente naturale importate din întreaga lume, deci sunt blânde pe pielea sensibilă și înmoaie perfect apa. De asemenea, contin uleiuri esentiale pure care iti hranesc pielea si iti imbunatatesc perfect starea de spirit.

Brand: Bomb Cosmetics

Inițial, compania a avut ideea de a introduce aromaterapie pentru uz zilnic. Astfel de produse cosmetice naturale, care nu vor fi doar distractive, ci și captivante. Puterea armoniei și relaxării este asigurată de uleiuri esențiale 100% pure. Produsele cosmetice originale, lucrate manual nu sunt testate pe animale, majoritatea ambalajelor sunt fabricate din materiale reciclabile. Sclipici biodegradabile.

Bomb Cosmetics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde