Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetic pentru îngrijirea părului Miss Coconut Set

Oferiți părului dvs. nutriție, hidratare și strălucire. Răsfățați-vă parul cu un set de produse pentru păr Brazil Keratin Coconut, care include șampon, balsam și ulei de nucă de macadamia. Acest set… Descriere și parametrii

Descriere

Oferiți părului dvs. nutriție, hidratare și strălucire. Răsfățați-vă parul cu un set de produse pentru păr Brazil Keratin Coconut, care include șampon, balsam și ulei de nucă de macadamia. Acest set este conceput pentru regenerarea profundă a părului deteriorat. Oferiți părului dvs. un aspect frumos și îngrijire de lux.

 

Un șampon foarte ușor, cu sistem de regenerare de cheratina ,oferă părului hidrolizatul de cheratină necesar, care contribuie la regenerarea profundă a părului deteriorat.

Caracteristici:

  • șamponul este fabricat în formulă organică,
  • nu conține siliconi, produse petroliere, etoxilați sau parabeni.

Mod de folosire:

Aplicați șamponul pe părul umed diluat cu apă în raport 1: 3 (3 părți apă), spumați și apoi clătiți. Apoi , utilizați balsamul sau masca.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Hydrogenat Coconut Oil, Lecithin, Glycerin. 

Balsamul de par cu cheratină cu efect de regenerare excelentă este conceput pentru părul uscat. Conține cheratină hidrolizată, care este implicată în regenerarea profundă a părului deteriorat.

Caracteristici:

  • balsamul este fabricat în formulare organică,
  • nu conține siliconi, produse petroliere, etoxilați sau parabeni.

Mod de folosire:

Pe parul umed, aplicați cantitatea necesară de balsam, masați crema in păr. Se lasă două minute să acționeze, apoi se clătește cu apă caldă și uscată.

Ingrediente:

Hydrogenat Coconut Oil, Hydrolyzed Keratin, lecitină, alantoină, pantenol.

Hydrogenat Coconut Oil, Hydrolyzed Keratin, Lecithin, Allantoin, Panthenol.

Ingrediente active:

  • uleiul din germeni de grâu este utilizat în produsele cosmetice pentru pielea uscată, matură și mixtă si pentru părul uscat si fragil -are proprietăți minunate si previne procesul de îmbătrânire a pielii.

Mod de folosire:

Piele: Aplicați cantitatea necesară pe piele și masați pe piele.

Păr: masați uleiul în părul umed,ambalați într-o folie de plastic ,se acoperă cu un prosop, se lasă timp de 15- 30 minute să acționeze. După asta spălați bine cu un șampon și utilizați balsamul după cum este necesar.