Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Concentrat energizant si de protecție Energize/revival Glow (Active Cartridge Concentrate) 10 ml - reumplere

Brand: Clinique
Concentratul energizant si de protecție Energize / revival Glow de la marca Clinique oferă un tratament revoluționar care datorită conținutului de taurina reduce, în general, simptomele de oboseală,… Descriere și parametrii

Descriere

Concentratul energizant si de protecție Energize / revival Glow de la marca Clinique oferă un tratament revoluționar care datorită conținutului de taurina reduce, în general, simptomele de oboseală, îi oferă pielii o nouă doză de energie și ii reîntoarce strălucirea naturală. Puneți concentratul calmant al pielii cu pompă în baza cremei hidratante, care va fi mai potrivită pentru pielea dvs. 

Caracteristici:

  • concentrat protector si energizant.
  • reduce simptomele de oboseală a pielii
  • introduceți concentratul sub formă de adaos în crema de bază,
  • alegeți crema de bază în funcție de nevoile pielii dvs.,
  • rezultatul este un ser adaptat pentru pielea dvs.
Când utilizați prima dată concentratul, inserați conținutul cremei de bază in cartuș și înșurubați-l. Apăsând pompa, obțineți un ser deja mixt, pe care îl aplicați dimineața și seara pe față, gât și decolteu.

Spoturi

Baza nu este inclusă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde