Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de ochi gel pentru bărbați For Men Maximum Hydrator Eye (96-Hour Hydro-Filler Concentrate) 15 ml

Brand: Clinique
Crema de ochi gel pentru bărbați For Men Maximum Hydrator Eye menține zona ochilor hidratată timp de până la 96 de ore. Imediat întărește și luminează zona ochilor. Aloe vera întărește bariera de… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de ochi gel pentru bărbați For Men Maximum Hydrator Eye menține zona ochilor hidratată timp de până la 96 de ore. Imediat întărește și luminează zona ochilor. Aloe vera întărește bariera de hidratare a pielii, antioxidanții sub formă de sfere mici, previn îmbătrânirea prematură.

Caracteristici:

  • cremă de ochi pentru bărbați
  • hidratează zona ochilor timp de 96 ore
  • întărește pielea din jurul ochilor,
  • o luminează.

Aplicați pe pielea din jurul ochilor și lăsați să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde