Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel hidratant Clinique iD (Dramatically Different Hydrating Jelly) 115 ml

Brand: Clinique
Gelul hidratant Clinique iD trebuie utilizat cu unul dintre cele cinci concentrate active Clinique iD (achiziționat separat). Oferă pielii hidratare toată ziua, întărește propria barieră de umiditate… Descriere și parametrii

Descriere

Gelul hidratant Clinique iD trebuie utilizat cu unul dintre cele cinci concentrate active Clinique iD (achiziționat separat). Oferă pielii hidratare toată ziua, întărește propria barieră de umiditate, ceea ce face ca pielea să rămână hidratată mai mult timp. Este ușor de aplicat și se absoarbe rapid. Protejează pielea de influențele externe. 

Caracteristici:

  • Gel hidratant,
  • tehnologie Clean Shield ™ - reînnoiește bariera hidratantă a pielii,
  • fără parfum,fără ulei
  • pentru utilizare cu concentrat Clinique,
  • Protejează pielea de influențele externe.

O cantitate mică de gel + concentratul ales se aplică de 2 ori pe zi pe pielea curată și cu mișcări circulare masați ușor.

Concentratul nu este parte a pachetului .

zile
:
ore
:
minute
:
secunde