Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de gură împotriva plăcii dentare Plax Cold Explosure 500 ml

Brand: Colgate
Apa de gură Plax Cold Explosure împrospătează respirația, dar protejează în primul rând dinții de formarea plăcii. Menține gingiile și dinții sănătoși.   Descriere și parametrii

Descriere

Apa de gură Plax Cold Explosure împrospătează respirația, dar protejează în primul rând dinții de formarea plăcii. Menține gingiile și dinții sănătoși.

 

Caracteristici:

  • ajută la reducerea formării plăcii.
  • apă de gură,
  • protejează dinții de carii
  • întărește dinții și gingiile.
  • oferă o respirație proaspătă.

În fiecare dimineață și seară, după curățarea dinților cu ajutorul apei de gură clătiți zona din jurul dinților si gingiilor timp de 30 de secunde și apoi scuipați.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde