Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinţi Max Fresh Cool Mint 125 ml

Brand: Colgate
Gel pasta de dinți conține mini particule-mentolate Acestea se dizolvă în timpul curățării și eliberează o avalanșă de prospețime în gură. Nou Colgate Max Fresh cu picături de apă de gură! Ajută la… Descriere și parametrii

Descriere

Gel pasta de dinți conține mini particule-mentolate Acestea se dizolvă în timpul curățării și eliberează o avalanșă de prospețime în gură. Nou Colgate Max Fresh cu picături de apă de gură! Ajută la distrugerea bacteriilor care provoacă respirația urât mirositoare. Picăturile de apă de gură se dizolvă în timpul curățării dinților și aduc un aport imediat de prospețime. Veți avea o senzație de dinți bine curățați, gură proaspătă și veți fi gata pentru tot ce vă așteaptă în timpul zilei.

Caracteristici:

  • pastă de dinți cu particule de apă de gura,
  • pentru un zâmbet radiant de lungă durată,
  • protejează împotriva cariilor dentare,
  • adaugă prospețime,

Aplicați pasta de dinți pe periuța de dinți și curățați bine dinții.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde