Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți Maximum Caviti Protection Junior 50 ml

Brand: Colgate
Pasta de dinți maximă Caviti Protection Junior cu protecție maximă împotriva cariilor dentare este concepută special pentru copii. Neutralizează acizii de zahăr care deteriorează smalțul dinților și… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți maximă Caviti Protection Junior cu protecție maximă împotriva cariilor dentare este concepută special pentru copii. Neutralizează acizii de zahăr care deteriorează smalțul dinților și conține, de asemenea, calciu, care întărește și reînnoiește smalțul. 

Caracteristici:

  • pastă de dinți pentru copii,
  • luptă împotriva cariilor dentare,
  • compoziția unică ajută la dezactivarea acizilor de zahăr din placa dentară,
  • pasta este potrivita pentru copii cu vârsta de la 6 ani.

Aplicați pasta de dinți pe periuța de dinți și curățați bine dinții.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde