Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru albire Max White White Crystals 75 ml

Brand: Colgate
Pasta de dinți Max White White Crystals pentru un zâmbet radiant de lungă durată. Pasta este îmbogățită cu particule mici cu putere de albire, care se dizolvă în timpul curățării și ajută la… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți Max White White Crystals pentru un zâmbet radiant de lungă durată. Pasta este îmbogățită cu particule mici cu putere de albire, care se dizolvă în timpul curățării și ajută la restabilirea dinților la albul lor natural. În plus, compoziția răcoritoare cu fluor previne formarea cariilor dentare.

Caracteristici:

  • pasta de dinți cu putere de albire,
  • pentru un zâmbet radiant de lungă durată,
  • protejează împotriva cariilor dentare,
  • adaugă prospețime,

Aplicați pasta de dinți pe periuța de dinți și curățați bine dinții.

Nu este potrivit pentru copii sub 7 ani.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde