Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Îngrijire locală SPF 50+(Sun Stick) 8 ml

Brand: Collistar
Stickul practic protejează zonele sensibile, cum ar fi nasul, urechile sau buzele de arsurile solare. Este ideal pentru protejarea semnelor din naștere,cicatricilor, sau tatuajelor. Descriere și parametrii

Descriere

Stickul practic protejează zonele sensibile, cum ar fi nasul, urechile sau buzele de arsurile solare. Este ideal pentru protejarea semnelor din naștere,cicatricilor, sau tatuajelor.

Caracteristici:

  • Conține extracte de mandarine Satsuma.
  • protejează pielea de radiația UV,
  • previne arsurile solare și deteriorarea pielii,
  • are o compoziție rezistentă la apa,
  • se absoarbe repede,

Se aplică in zonele care necesită o protecție mai mare de soare - nas, urechi, buze sau zona sensibila a ochilor. Repetați aplicarea după cum este necesar.