Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei spray de protecție pentru părul vopsit (Hawaiian Tropic Protective Oil Spray) 100 ml

Brand: Collistar
Părul vopsit necesită o protecție specială de la soare, ale cărui efecte provoacă decolorarea ,spălarea și uscarea părului. Uleiul spray protejează structura părului, îl întărește și previne… Descriere și parametrii

Descriere

Părul vopsit necesită o protecție specială de la soare, ale cărui efecte provoacă decolorarea ,spălarea și uscarea părului. Uleiul spray protejează structura părului, îl întărește și previne decolorarea. Oferă strălucire părului, fără un sentiment gras. 

Caracteristici:

  • protejează părul deteriorat de soare,
  • protejează culoarea părului de decolorare.
  • întărește firul de păr,
  • îi oferă strălucire.

Aplicați uleiul pe părul uscat cu prosopul.