Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Concentrat Blue Techni Liss (Chrono-Plumping Serum) 30 ml

Brand: Payot Cod: kPA65116824

Descriere

Acest seric previne efectele desincronizării bioritmelor cutanate, care determină îmbătrânirea prematură și, în plus, creează un scut împotriva luminii albastre dăunătoare pe piele. Ingredientele preparatului, care sunt îmbogățite cu acid hialuronic, împletesc pielea în fiecare zi, îl întorc la volum și umple ridurile fine și fine. Stratul gelului răcoros și ușor roz este instantaneu pătruns pe piele și restaurează instantaneu pielea! Serul atrage puterea de la ierburi, pe care le combină cu cercetarea științifică.

Lungimile de undă emise de lumina albastră penetrează adânc în pielea noastră. Studiile recente au evidențiat legătura dintre expunerea la monitoarele cu lumină albastră și apariția petelor pigmentare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Brand: Payot

Dr. Nadia Payot, filozof frumusete, mai multe generații înainte de tendințele actuale în medicina industria spa bazat

Mai multe

Dr. Nadia Payot, filozof frumusete, mai multe generații înainte de tendințele actuale în medicina industria spa bazat

Payot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde