Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema de zi cu scut albastru împotriva luminii albastre Blue Techni Liss Jour (Chrono-Smoothing Cream) 50 ml

Brand: Payot Cod: kPA65116823

Descriere

Această îngrijire de zi cronoactivă împletește ridurile, restabilește strălucirea naturală a pielii și relaxează mușchii faciali pentru o privire relaxată, protejând în același timp pielea de efectele dăunătoare ale luminii albastre. Textura extraordinară cremoasă se amestecă cu pielea, creând un aspect subtil și asigurând un sentiment plăcut pe tot parcursul zilei. Această cremă atrage forța de la ierburile pe care le combină cu cercetarea științifică.

Lungimile de undă emise de lumina albastră penetrează adânc în pielea noastră. Studiile recente au evidențiat legătura dintre expunerea la monitoarele cu lumină albastră și apariția petelor pigmentare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Brand: Payot

Dr. Nadia Payot, filozof frumusete, mai multe generații înainte de tendințele actuale în medicina industria spa bazat

Mai multe

Dr. Nadia Payot, filozof frumusete, mai multe generații înainte de tendințele actuale în medicina industria spa bazat

Payot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde