Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

După băi de soare, concentrați 7 x 2 ml

Brand: DADO SENS
After Sun concentrarea After Sun înconjoară pielea sensibilă cu o îngrijire calmantă hidratantă după ce rămâne la soare. Omega grași Omega întăresc bariera pielii. Descriere și parametrii

Descriere

After Sun concentrarea After Sun înconjoară pielea sensibilă cu o îngrijire calmantă hidratantă după ce rămâne la soare. Omega grași Omega întăresc bariera pielii.

Înștiințare

Evitați contactul direct al fiolei cu o piele spartă! Destinat numai pentru uz extern. Folosiți fiola imediat după deschidere. Nu ține fiolele la îndemâna copiilor.