Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de fata pentru tenul problematicPurderm 50 ml

Brand: DADO SENS
îi pasă ușor pentru pielea problemă de toate vârstele și structura de gel ușor la exfolierea lui. eliberează ușor loc excitat favorabil promovează excreția de sebum. de îngrijire a pielii, de… Descriere și parametrii

Descriere

îi pasă ușor pentru pielea problemă de toate vârstele și structura de gel ușor la exfolierea lui. eliberează ușor loc excitat favorabil promovează excreția de sebum. de îngrijire a pielii, de asemenea, are un proprietăți antibacteriene. Poate preveni inflamatia cauzate de cosuri, pustule și murdărie. Cu acid de fructe delicat și sorbitol. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. 

Caracteristici:

  • Mască de păr:
  • pentru, problema (acnee) inflamarea pielii
  • elimină ușor și se deschide porii înfundate,
  • suporturi de curățare,
  • reduce erupții cutanate,
  • hidratează pielea,
  • antibacterian.

Cum se folosește

Se aplică un strat subțire pe fața curățată după 5-10 minute folosind o cârpă și îndepărtați suficientă apă. Utilizați de două-trei ori pe săptămână.

Spoturi

Ingrediente

AQUA [WATER], ALCOHOL, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], ARGININE, MALIC ACID, CITRIC ACID, LACTIC ACID, SUCROSE COCOATE, AROMA [FRAGRANCE], BISABOLOL

zile
:
ore
:
minute
:
secunde