Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Deodorant spray Pelargonie Powered by Plants Geranium (24H Deodorant) 75 ml

Brand: Dove
Dove Powered by Plants combină puterea ingredientelor naturale cu îngrijirea excepțională Dove. Reface și hrănește pielea cu substanțe vegetale active, care asigură cea mai bună îngrijire fiind în… Descriere și parametrii

Descriere

Dove Powered by Plants combină puterea ingredientelor naturale cu îngrijirea excepțională Dove. Reface și hrănește pielea cu substanțe vegetale active, care asigură cea mai bună îngrijire fiind în același ecologic. 

Extractele din porumb, orz, grâu și trestie de zahăr combat mirosurile, oferind în același timp un efect de lungă durată, eficacitate dovedită 24H. Extractele de nucă de cocos și rapiță asigură hidratarea naturală a pielii pentru axile netede și frumoase. Deodorantul nu conține săruri de aluminiu și parfumul este 100% de origine naturală. 

Pulsul deodorantului este azotul, care există mod natural în aer, este un gaz fără efect de seră, astfel încât utilizarea aerosolului nu agectează planeta.

Caracteristici:

  • Deodorant spray Pelargonie,
  • eficiență până la 24 de ore,
  • nu afectează planeta,
  • protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut,
  • calmează pielea din zona axilei,
  • fără săruri de aluminiu,
  • parfum 100% de origine naturală. 

Se aplică pe axile uscate oricând în timpul zilei.