Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bază hidratantă sub make-up Coco Splash (Refreshing & Hydrating Primer) 20 ml

Brand: Dermacol
Bază hidratantă sub machiaj cu conținut de apă de cocos si vitamina B3. Imediat hidratează, calmează și netezește pielea și datorită conținutului de substanță activă BIOPHYTEX® elimină petele… Descriere și parametrii

Descriere

Bază hidratantă sub machiaj cu conținut de apă de cocos si vitamina B3. Imediat hidratează, calmează și netezește pielea și datorită conținutului de substanță activă BIOPHYTEX® elimină petele întunecate si ameliorează cercurile întunecate de sub ochi. Spuneți la revedere oboselii de pe fața dvs. și arătați lumii aspectul radiant și sănătos al pielii.


Caracteristici:

  • netezește și calmează pielea.
  • hidratează,
  • ameliorează cercurile întunecate de sub ochi și petele întunecate.
  • Nu conține siliconi.
  • compoziție vegană,

Se aplică pe piele înainte de aplicarea machiajului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde