Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel dezinfectant pentru mâini (Anti Bacterial Gel) 50 ml

Brand: Dermacol
Este un produs biocid care este potrivit pentru igiena personală. Gelul curăță mâinile și  elimină până la 99,9% din bacterii și viruși fără utilizarea săpunului.  Este potrivit pentru toate tipurile… Descriere și parametrii

Descriere

Este un produs biocid care este potrivit pentru igiena personală. Gelul curăță mâinile și  elimină până la 99,9% din bacterii și viruși fără utilizarea săpunului. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Caracteristici:

  • gel antibacterian pentru mâini,
  • pentru toate tipurile de piele,
  • destinat pentru igiena personală,
  • elimină bacteriile și virusurile fără a fi nevoie de folosirea apei.

Se aplica (4 ml) gel în palmă, se freca bine pe ambele mâini până se usucă ( pe palme, dosul palmei, degetele individuale,între degete), nu clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde