Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune corporală revitalizantă Balance My Body Coconut Oil (Moisture & Silkening Body Milk) 250 ml

Brand: Dermacol
Loțiunea corporală cu un conținut ridicat de ulei de nucă de cocos, înmoaie și revitalizează pielea corpului. În plus, conține apă de nucă de cocos, avocado, ulei de măsline și ulei de semințe de… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea corporală cu un conținut ridicat de ulei de nucă de cocos, înmoaie și revitalizează pielea corpului. În plus, conține apă de nucă de cocos, avocado, ulei de măsline și ulei de semințe de struguri, pantenolul și vitamina E regenerează și hidratează. Uleiul de nucă parfumează frumos corpul și nu degeaba este denumit „rețetă de longevitate” în unele culturi. Este potrivit pentru pielea normală și uscată, dar de multe ori se potrivește și pielii eczematice și conține multe vitamine antioxidanți. Loțiunea corporală este răspândită și absorbită foarte bine. În general, hrănește pielea și își consolidează bariera protectoare.

Caracteristici:

  • loțiune corporală cu ulei de nucă de cocos,
  • catifelează pielea,
  • o hidratează,
  • ii oferă moliciune,
  • se absoarbe imediat,
  • întărește bariera pielii.

Se aplică pe pielea curată a corpului și se răspândește.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde