Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune de Corp acceleratoare bronzantă Intense Solar Bronze(Body Bronze Accelerator) 200 ml

Brand: Dermacol
Loțiunea de corp care accelerează bronzarea Solar Bronze este potrivită pentru toate tipurile de piele. Conține vitamina E, ulei de caise, unt de shea, ulei de avocado, unipertan, ulei de macadamia… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea de corp care accelerează bronzarea Solar Bronze este potrivită pentru toate tipurile de piele. Conține vitamina E, ulei de caise, unt de shea, ulei de avocado, unipertan, ulei de macadamia si caroten. 

Caracteristici:

  • promovează și accelerează bronzarea.
  • intensifică procesul de formare a pigmentului,
  • Prelungește tonul bronzat al pielii,
  • regenerează pielea si previne îmbătrânirea prematura.
  • este ușor de aplicat și se absoarbe rapid.
  • vă va parfuma pielea cu un amestec de ciocolată și portocale.

Aplicați loțiunea uniform pe piele înainte de bronzare pentru a spori efectul bronzului. Înainte de expunerea la soare folosiți cremă de protecție solară de, cu factor de protecție in funcție de tipul de piele (înainte de aplicarea SOLAR BRONZE).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde