Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Soluție de curățare pentru pensule cosmetice(Cosmetic Brush Clean ser) 100 ml

Brand: Dermacol
Soluție de curățare pentru pensule cosmetice. Mod igienic pentru curățarea pensulelor cosmetice de machiaj pentru profesioniști sau eliminarea culorii astfel încât să utilizați o nuanță diferită.… Descriere și parametrii

Descriere

Soluție de curățare pentru pensule cosmetice. Mod igienic pentru curățarea pensulelor cosmetice de machiaj pentru profesioniști sau eliminarea culorii astfel încât să utilizați o nuanță diferită. Conține o cantitate mică de alcool.

Se pulverizează pe perie, ștergeți cu un prosop și se lasă să se usuce timp de câteva minute.

Acest produs nu înlocuiește un detergent saponat, in care pensulele ar trebuie să se spele câteodată pentru a fi curate.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde