Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de intărire pentru fațăPrestige (Exceptional Regenerating Fermitate Mask) 6 x 28 ml

Brand: Dior
Masca faciala revitalizează intens si întărește pielea. Netezește și întărește conturul feței, netezește ridurile și îmbunătățește aspectul general al pielii. Grație structurii țesute acționează pe… Descriere și parametrii

Descriere

Masca faciala revitalizează intens si întărește pielea. Netezește și întărește conturul feței, netezește ridurile și îmbunătățește aspectul general al pielii. Grație structurii țesute acționează pe piele ca un voal. Se absoarbe rapid și lasă pielea netedă perfect și întinerită. 

Caracteristici:

  • regenerează și întărește pielea.
  • întărește contururile faciale.
  • efect de lifting imediat,
  • lasă pielea mai fermă, mai elastică și vizibil întinerită.

Utilizați masca de 2 ori pe săptămână.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde