Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru sprâncene Diorshow Pump'N'Brow (Brow Mascara) 5 ml

Brand: Dior
Rimelul este destinat pentru accentuarea și aranjarea sprâncenelor. Rimelul unic de la marca Dior va aranja, vopsi și îmbunătăți rapid și ușor aspectul sprâncenelor cu ajutorul periei special… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Rimelul este destinat pentru accentuarea și aranjarea sprâncenelor. Rimelul unic de la marca Dior va aranja, vopsi și îmbunătăți rapid și ușor aspectul sprâncenelor cu ajutorul periei special concepute. Diorshow Pump'N'Brow va vopsi sprâncenele fără a le lipi în timp ce cu peria le aranjează frumos si in mod natural. Bucurați-vă de sprâncene frumoase și expresive!

Caracteristici:

  • le evidențiază,
  • aranjează,
  • oferă formă sprâncenelor,
  • adaugă densitate,
  • nu lipește.

Aplicați pe sprâncene și periați concomitent cu ajutorul periei.