Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou de produse cosmetice decorative Travel Duo Lip Glow & Lip Max

Brand: Dior
Setul conține: Dior Addict Lip Maximizer (Hialuronic Lip Plumper) 6 ml nuanță 001 Roz Addict Lip Glow (Color Reviver Balm) 3,5 g nuanță 001 Descriere și parametrii

Descriere

Setul conține:

Dior vine cu un sistem revoluționar care crește imediat volumul buzelor și, de asemenea, ajută la refacerea structurii lor pe termen lung. Produsul are o aromă răcoritoare de mentă-vanilie.

Ingrediente active:

  • acid hialuronic și extracte de mare - netezesc, hidratează și umple buzele.

Mod de folosire:

Aplicați singur, sub luciu de buze sau sub ruj. Poate fi folosit și ca tratament de 15 zile și aplicat în fiecare dimineață și seară.

Balsamul de buze Addict Lip Glow susține culoarea naturală a buzelor. Rezultatul său colorat este personalizat pentru fiecare clientă: datorită tehnologiei Color Reviver, Dior Addict Lip Glow reacționează la gradul de umiditate al buzelor fiecărei femei, eliberând în același timp compoziția sa cromatică activă. Deci buzele par a fi hidratate din interior, sunt proaspete și radiante. 

Caracteristici:

  • balsam de lux pentru buze,
  • hidratează buzele,
  • susține culoarea naturală a buzelor.

Mod de folosire:

Aplicați pe buze după necesitate.