Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Picături de auto-bronzareHello Sunshine(Gradual Tanning Drops) 30 ml

Brand: Dirty Works
Evitați inconvenientul cremelor auto-bronzante, precum pete sau culoare portocalie. Aceste picături sunt proiectate direct pentru a fi amestecate în crema hidratantă preferată, astfel încât… Descriere și parametrii

Descriere

Evitați inconvenientul cremelor auto-bronzante, precum pete sau culoare portocalie. Aceste picături sunt proiectate direct pentru a fi amestecate în crema hidratantă preferată, astfel încât tonifierea naturală devine parte a ritualului dvs. zilnic.

Caracteristici:

  • oferă pielii un aspect ușor bronzat,
  • iluminează pielea,
  • nu creează pete și urme

Aplicați câteva picături în palmele mâinilor împreună cu crema de față preferată și aplicați uniform pe pielea feței și a gâtului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde