Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele demachiante umede Beauty Clean (Cleansing Face Wipes)

Brand: Dirty Works
Șervețelele pentru față bogate în antioxidanți sunt cea mai simplă soluție pentru îndepărtarea și curățarea pielii. Cu extracte de afine și nalbă pentru hrană și înmuiere. Descriere și parametrii

Descriere

Șervețelele pentru față bogate în antioxidanți sunt cea mai simplă soluție pentru îndepărtarea și curățarea pielii. Cu extracte de afine și nalbă pentru hrană și înmuiere.

Caracteristici:

  • curăță delicat pielea,
  • elimină impuritățile de pe piele și machiajul,
  • lasă pielea perfect curată si proaspătă.

Masați ușor pielea feței, a gâtului și a ochilor cu un șervețel. Evitați contactul direct cu ochii. După utilizare, închideți cu atenție ambalajul cu o etichetă autoadezivă pentru a preveni uscarea acestuia.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde