Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetic de îngrijire a corpului cu bandă de baie Bathing Grace (Pamper Set)

Brand: Dirty Works
Ia o pauză și relaxați-vă la spa, precum și confortul de acasă. Cu acest set de baie vă puteți permite să opriți și derivă pe valuri de spumă de baie.   Setul include: spuma de baie 250 ml bilă… Descriere și parametrii

Descriere

Ia o pauză și relaxați-vă la spa, precum și confortul de acasă. Cu acest set de baie vă puteți permite să opriți și derivă pe valuri de spumă de baie.

 

Setul include:

  • spuma de baie 250 ml
  • bilă spumante 2 x 25 mg
  • Castraveți tampoane ochi 2 perechi
  • păr Banda moale

 

Utilizare: Se toarnă o cantitate generoasă în baia caldă sub jet de apă. spumante pasă: suge baie caldă. Plăcuțele de pe ochi: Pune pe ochii închiși timp de 2-5 minute.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde