Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bonzer lichid Solar Glow (Universal {{Bronzing Drops 15 ml

Dolce & Gabbana Beauty prezintă noi picături universale de bronz: Solar Glow.  Ca un fascicul de lumina soarelui sicilian răcoritoare picături imediat de piele, datorită cald la structura ușoară.… Descriere și parametrii

Descriere

Dolce & Gabbana Beauty prezintă noi picături universale de bronz: Solar Glow. Ca un fascicul de lumina soarelui sicilian răcoritoare picături imediat de piele, datorită cald la structura ușoară. Acest produs versatil va da pielii un efect instantaneu revigorant. Îmbogățit Complex mediteranean Complex - Strălucire hidratează și netezește pielea timp de 8 ore. cu mirosuri elixir de flori.