Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bonzer lichid Solar Glow (Universal {{Bronzing Drops 15 ml

Dolce & Gabbana Beauty prezintă noile picături universale de bronz: Solar Glow.  Ca o rază răcoritoare de lumina soarelui siciliană, picăturile încălzesc instantaneu pielea datorită structurii… Descriere și parametrii

Descriere

Dolce & Gabbana Beauty prezintă noile picături universale de bronz: Solar Glow. Ca o rază răcoritoare de lumina soarelui siciliană, picăturile încălzesc instantaneu pielea datorită structurii lor ușoare. Acest produs versatil va oferi pielii un efect instantaneu revigorant. Îmbogățit cu complexul Mediterranean Glow - hidratează și netezeste pielea timp de 8 ore. Cu parfum elixir de flori.

Caracteristici:

  • bronzer lichid,
  • oferă confort imediat pielii,
  • scoate în evidență aspectul bronzat,
  • aplicare ușoară,
  • calmează si hidratează pielea timp de 8 ore.

Se aplică dimineața și seara pe pielea curată a feței. Nu uitați gâtul și decolteul. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde