Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Corector lichid Millennialskin (On The Glow Concealer) 5 ml

Corectorul lichid Millennialskin acoperă perfect toate imperfecțiunile pielii. Printr-o singura mișcare acoperă cercurile întunecate, liniile fine și imperfecțiunile, astfel pielea arata calm … Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Corectorul lichid Millennialskin acoperă perfect toate imperfecțiunile pielii. Printr-o singura mișcare acoperă cercurile întunecate, liniile fine și imperfecțiunile, astfel pielea arata calm ,sănătoasă și naturala. Conceput pentru femeile care doresc să corecteze și să accentueze aspectul cu rezultatele imediate și pe termen lung.

Caracteristici:

  • pentru un aspect natural,proaspăt
  • acoperire ușoară timp de 12 ore
  • aplicație rapidă.
  • formulă fără ulei. 

Cu ajutorul aplicatorului, se aplică pe pielea curată a feței si masați.