Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fard de obraz cremos si culoare pentru buze Dolce Blush (Creamy Cheek And Lip Colour) 4,8 g

Adevăratul lux înseamnă că nu trebuie să alegeți: compoziția cremoasă Dolce Blush poate fi aplicată pe obraji și buze pentru o piele sănătoasă, cu aspect natural.  Textura sa cremoasă și moale oferă… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Adevăratul lux înseamnă că nu trebuie să alegeți: compoziția cremoasăDolce Blushpoate fi aplicată pe obraji și buze pentru o piele sănătoasă, cu aspect natural. Textura sa cremoasă și moale oferă o culoare intensă și creează o suprafață naturală și omogenă. Luminează pielea si oferă buzelor o culoare sănătoasă, radiantă. Conceput pentru femeile care doresc un produs cu utilizare versatilă pentru obraji si buze. 

Caracteristici:

  • Două produse în unul.
  • textura mătăsoasă si cremoasă ,
  • pentru un aspect sănătos,radiant
  • aplicație intuitivă pe buze sau obraji. 

Se aplică pe buze sau obraji și răspândiți după cum este necesar.