Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie pentru sprâncene The Angel Brush

Perie pentru sprâncene și eyeliner Peria este dintr-un unghi din peri sintetici, este perfect pentru umplerea sprâncenelor și de a crea un sexy creion de ochi alungit. Este potrivit pentru o femeie… Descriere și parametrii

Descriere

Perie pentru sprâncene și eyeliner Peria este dintr-un unghi din peri sintetici, este perfect pentru umplerea sprâncenelor și de a crea un sexy creion de ochi alungit. Este potrivit pentru o femeie care caută machiaj profesional impecabil.

Caracteristici:

  • pensula pentru machiajul ochilor,
  • sintetic
  • perfect pentru completarea sprâncene
  • pentru formarea la cald eyeliner alungite.

Folosiți pentru aplicarea eyeliner-ului și pentru tunderea sprâncenelor.

Spoturi

Vă recomandăm să spălați pensula în mod regulat cu un produs de curățat pensulele.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde