Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pudră bronzantăSolar Glow (Ultra-Light Bronzing Powder) 12 g

Pudra bronzantă Solar Glow oferă pielii o strălucire naturală. Datorită complexului conținut împrospătează , calmează si hidratează pielea, lăsând-o mătăsoasă și hrănită. Creată pentru femeile care… Descriere și parametrii

Descriere

Pudra bronzantă Solar Glow oferă pielii o strălucire naturală. Datorită complexului conținut împrospătează , calmează si hidratează pielea, lăsând-o mătăsoasă și hrănită. Creată pentru femeile care doresc pe parcursul întregului an să se încălzească la soarele mediteranean. 

Caracteristici:

  • pentru un aspect natural al pielii,
  • aplicare ușoară,
  • conține un complex pentru pielea hidratata si luminoasa.
  • parfum unic al peisajului mediteranean.

Aplicați pe piele și întindeți bine. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde