Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj iluminator The Only One (Color Lipstick) 3,5 g

Dolce & Gabbana prezintă rujul iluminator: The Only One.  Ca și rochiile Dolce & Gabbana dezvăluie Only One pe buze aspectul feminității si senzualității. Cu o singură mișcare va forma acest… Descriere și parametrii
Variante produs (9):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Dolce & Gabbana prezintă rujul iluminator: The Only One. Ca și rochiile Dolce & Gabbana dezvăluie Only One pe buze aspectul feminității si senzualității. Cu o singură mișcare va forma acest ruj o culoare fină,intensă cu pigmenți acoperiți cu silicon,care reflectă culorile. Structura sa netedă cu complexul Mediteranean Glow Complex oferă o suprafață strălucitoare, mătăsoasă care lasă buzele hrănite, hidratate și frumoase.

Rujul este disponibil în 4 motive decorative la modă: auriu, dantelă, damasc si leopard.

Caracteristici:

  • ruj iluminator,
  • aderă imediat la buze,
  • hidratează buzele,
  • le hrănește,
  • adaugă expresie si culoare.

Aplicați pe buze după cum este necesar.