Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj mat Dolce (Matte Lipstick) 3,5

Vă prezentăm Dolce Mat Lipstick, simbol al feminității si primul ruj mat Dolce & Gabbana. Ruj înconjoară buzele femeilor într-o culoare sofisticată, de la trandafir fin la roșu plin. Rujul… Descriere și parametrii
Variante produs (9):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Vă prezentăm Dolce Mat Lipstick, simbol al feminității si primul ruj mat Dolce & Gabbana. Ruj înconjoară buzele femeilor într-o culoare sofisticată, de la trandafir fin la roșu plin. Rujul păstrează buzele hidratate și moi. Creat pentru femeile care doresc buze mat perfect definite.

Caracteristici:

  • Ruj mat,
  • oferă acoperire completă,
  • păstrează buzele hidratate si moi.
  • textură cremoasă excepționala,
  • vârf rotunjit pentru o aplicare ușoară.

Aplicați pe buze după cum este necesar.