Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prezervative Jeans

Brand: Durex
De ce le veți iubi? DUREX: DUrability (rezistență) Reliability (Fiabilitate),EXcellence (Perfecțiune) deja din anul 1929 prezervative din latex, formă pentru o manipulare mai ușoară Cu un gel… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

De ce le veți iubi?

  • DUREX: DUrability (rezistență) Reliability (Fiabilitate),EXcellence (Perfecțiune) deja din anul 1929
  • prezervative din latex, formă pentru o manipulare mai ușoară
  • Cu un gel lubrifiant de silicon moale

Prezervativele Durex Jeans sunt mai ușor de îmbrăcat și la fel ca blugii dvs. preferați oferă confort și plăcere. Oferă protecție ridicată ,pe care vă puteți baza la marca Durex . Aceste prezervative netede sunt lubrifiate cu gel lubrifiant de silicon pentru o experiență mai netedă.

Caracteristici:

  • Dimensiune standard (lățime nominala 56 mm)
  • Prezervative din latex cu un gel lubrifiant de silicon moale
  • Prezervative netede
  • Forma Easy-on pentru îmbrăcare mai ușoară cu rezervoar la sfârșit

Calitate Durex: Fiecare prezervativ este 100% testat electronic. Pentru fiecare lot se efectuează alte 5 teste de calitate.

Citiți cu atenție instrucțiunile din interiorul cutiei, mai ales dacă folosiți prezervative pentru sexul anal sau oral. Prezervativul este de unică folosință. Nici o metodă contraceptivă nu asigură protecție 100% împotriva sarcinii, HIV sau alte boli cu transmitere sexuală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Prezervativele sunt un preparat medical.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde